Skip to main content

Ανακοινώθηκε το νέο ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ - Πρόεδρος ο Άρης Ξενόφος

Ο νέος πρόεδρος του Ταμείου έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) - Αναλυτικά όλο το Δ.Σ.

Στην ανακοίνωση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ προχώρησε σήμερα η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (ΕΕΣΥΠ).

Νέος πρόεδρος του Ταμείου τοποθετείται ο τραπεζίτης Αρης Ξενόφος και νέο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ο Γιώργος Μαρίνος. Διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ρικάρντο Λαμπίρης, ο οποίος είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή προ λίγων ημερών ενώ η μέχρι σήμερα πρόεδρος του ταμείου, Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου παραμένει ως μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Παραμένει στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικό μέλος, ο Αγγελος Βλάχος.

Ο κ. Ξενόφος εχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ)

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε. (ΕΕΣΥΠ) ανακοινώνει τη συγκρότηση σε σώματου Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) με ισχύ από 6 Νοεμβρίου 2017.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε., μοναδικής μετόχου του ΤΑΙΠΕΔ, αποφάσισε την ακόλουθη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ:

1. Άρης Ξενόφος, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

2. Ριχάρδος Λαμπίρης, Διευθύνων Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

3. Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

4. Άγγελος Βλάχος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

5. Γιώργος Μαρίνος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΣΥΠ καλωσορίζει τη νέα ομάδα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ και της εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα πλαίσια των υποχρεώσεών της, αλλά και του ευρύτερου ρόλου του Ταμείου στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας με την προσέλκυση επενδύσεων και την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αξιοποίησης το οποίο είναι ο πυλώνας της στρατηγικής του ΤΑΙΠΕΔ. Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί την κυρία Λίλα Τσιτσογιαννοπούλου για τις υπηρεσίες της ως Πρόεδρος τους τελευταίους 6 μήνες και για τη δέσμευσή της στους στόχους του ΤΑΙΠΕΔ. Η θητεία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται έως την 1η Ιουλίου 2020. Επισυνάπτεται το Παράρτημα Α ́ με τα σύντομα Βιογραφικά Σημειώματα των μελών».