Skip to main content

ACT: Δεκατέσσερις πλήρεις υποτροφίες για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά

Η απονομή των υποτροφιών θα γίνει κατόπιν εξετάσεων που θα διενεργηθούν σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Φλώρινα, Λάρισα και στον Βόλο

Δεκατέσσερις πλήρεις υποτροφίες για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές προσφέρει για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά το ACT - American College of Thessaloniki, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Συγκεκριμένα το ACT προσφέρει οκτώ πλήρεις υποτροφίες σε κάθε ένα από τα παρακάτω αντικείμενα σπουδών (Bachelor's) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration), Πληροφορική (Computer Science / Business Computing), Αγγλική Φιλολογία (English: Language & Literature / Communication & New Media) και Διεθνείς Σχέσεις (International Relations). Επίσης προσφέρει έξι πλήρεις υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα, Master in Business Administration (MBA) και MS in Hospitality & Tourism Management.

Η απονομή των υποτροφιών θα γίνει κατόπιν εξετάσεων που θα διενεργηθούν σε Θεσσαλονίκη (8/9, 18:00, ACT), Ιωάννινα (9/9, 11:30, Hotel du Lac), Φλώρινα (11/9, 11:00, Hotel Phaidon), Λάρισα (11/9, 11:00, Hotel Divani Palace) και στον Βόλο (11/9, 18:00, Hotel Domotel Xenia Volos).

Σημαντικός αριθμός μερικών υποτροφιών θα δοθεί επιπλέον σε υποψήφιους με υψηλή βαθμολογία. Όλοι οι υποψήφιοι θα λάβουν μέρος σε μία ηλεκτρονική εξέταση γνώσεων και ικανοτήτων, πολλαπλής επιλογής, η οποία θα διαρκέσει 2 ώρες. Η εξέταση θα είναι στα Ελληνικά και δεν χρειάζεται προετοιμασία (Για περισσότερες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο http://www.act.edu/scholarship-competition

Ημέρα Ενημέρωσης στο ACT
Με την ευκαιρία των εξετάσεων υποτροφιών στη Θεσσαλονίκη το ACT διοργανώνει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ημέρα Ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν:

- τα προγράμματα  πτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού οργανισμού
- οι ευκαιρίες σπουδών μέσω της συνεργασίας του ACT με 50 κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού
- οι  δυνατότητες αξιοποίησης των αναγνωρισμένων στις ΗΠΑ και την Ευρώπη πτυχίων του.
- τα προγράμματα υποτροφιών του ACT και τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης όπως για φοιτητές που διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης και αποφοίτους Λυκείου με βαθμό απολυτηρίου μεγαλύτερο του 17.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά για τις εξετάσεις υποτροφιώνκαι την Ημέρα Ενημέρωσης: τηλ. 2310 398 398, 2310 398 389