Skip to main content

«Αδιέξοδη η πολιτική Σαμαρά», απαντάει η Ντόρα

Επίθεση σε όσους «με κορώνες και θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να αποδεχθούν ότι γεννήθηκε ένας καινούργιος πολιτικός χώρος» εξαπολύει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
Επίθεση σε όσους «με κορώνες και θεωρίες συνωμοσίας αρνούνται να αποδεχθούν ότι γεννήθηκε ένας καινούργιος πολιτικός χώρος» εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος με αφορμή την πολεμική που ξέσπασε με αιχμή του δόρατος τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών της ΝΔ, «τα αδιέξοδα των κομμάτων και οι άγονες αντιπαραθέσεις δεν αφορούν τους πολίτες που αγωνιούν για το μέλλον, ούτε συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση της κρίσης».

«Αγωνιζόμαστε να γίνουμε ο καταλύτης για να γίνουν γρήγορα, αποτελεσματικά και σε βάθος οι μεταρρυθμίσεις και οι τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση. Απευθυνόμαστε στην σιωπηρή, αγανακτισμένη πλειοψηφία των Ελλήνων, που λαχταρούν να νιώσουν ξανά υπερήφανοι για την Ελλάδα», σημειώνει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Όσοι επενδύουν ανεύθυνα στον κομματικό φανατισμό, αντί να συμβάλλουν στην εθνική συνεννόηση για να αντιμετωπιστεί η δραματική κατάσταση που βρισκόμαστε, και όσοι περιμένουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη, κάνουν λάθος. Οι πολίτες έχουν κρίση, μνήμη και προπαντός ένστικτο αυτοσυντήρησης».