Κυριακή 22 Ιουλίου 2018
x

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΣΕΙΝ ΜΠΟΛΤ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΥΡΣΑ

Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ σταμάτησε να τρέχει και έπεσε στα τελευταία 50 μέτρα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, λόγω προβλήματος τραυματισμού που προέκυψε.

Μια πολύ άσχημη εξέλιξη έκρυβε η τελευταία κούρσα του κορυφαίου σπρίντερ όλων των εποχών, Γιουσέιν Μπολτ.

Μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων φιλάθλων, ο Τζαμαϊκανός σταμάτησε να τρέχει και έπεσε στα τελευταία 50 μέτρα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, λόγω προβλήματος τραυματισμού που προέκυψε και ενώ είχε πάρει τη σκυτάλη για το τελευταίο κατοστάρι.

Ο Τζαμαϊκανός δεν έκλεισε όπως θα περίμενε την τεράστια καριέρα του, καθώς στην τελευταία του κούρσα όχι μόνο δεν πανηγύρισε κάποιο μετάλλιο, αλλά δεν κατάφερε ούτε καν να τερματίσει εξαιτίας μυϊκού τραυματισμού που υπέστη.

Μεγάλη νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η «οικοδέσποινα» του παγκοσμίου πρωταθλήματος, Μεγάλη Βρετανία, με τους Χιντζίντου Ούτζα, Άνταμ Τζέμιλι, Ντάνιελ Τάλμποτ και Ναθάνεελ Μίτσελ Μπλέικ με χρόνο 37.47 που είναι και κορυφαία επίδοση για εφέτος. Δεύτερη θέση για τις ΗΠΑ με τους Μάικ Ρότζερς, Τζάστιν Γκάτλιν, Τζέιλεν Μπέικον και Κρίστιαν Κόουλμαν, ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ιαπωνία με τους Σουχέι Τάντα, Σότα Ιιζούκα, Γιοσιχίντε Κιρίγου και Κένζι Φουτζιμίτσου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ