Skip to main content

ΑΕΛ: Καταγγελία κατά Καντουρί, Σαμπράνο και Ιβάν αλλά όχι στον υιό του

Οι «βυσσινοί» αποδίδουν την πρόκληση «σύγχυσης», όπως τη χαρακτηρίζουν, στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης.

Την κατάθεση των καταγγελίων σε βάρος παικτών και παραγόντων του ΠΑΟΚ, τις οποίες είχε προαναγγείλει μετά την ισοπαλία της Κυριακής, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, με... δύο ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη ανακοίνωσή τους, οι «βυσσινοί» ενημέρωναν ότι κατατέθησαν καταγγελίες:

1. Κατά του Ιβάν Σαββίδη «για την ανακοίνωση του εις βάρος του κ. Κούγια και της διαιτησίας».

2. Κατά των Γεωργίου και Νίκου, υιών, Σαββίδη «για τις συμπεριφορές τους εις βάρος των οπαδών μας».

3. Κατά του ποδοσφαιριστού Ελ Καντουρί «για την εξυβριστική συμπεριφορά του εις βάρος των κ.κ. Φυντάνη, Μπασδέκη, Καλαποθαράκου και Βάνη, των ποδοσφαιριστών του πάγκου της ΠΑΕ ΑΕΛ και εις βάρος του κ. Κούγια».

4. Κατά του ποδοσφαιριστού Σαμπράνο «για την εγκληματική συμπεριφορά του, η οποία είχε ως συνέπεια τα πολλαπλά κατάγματα του ποδοσφαιριστού μας Κρίζμαν και για την οποία έπρεπε να έχει αποβληθεί από το 30ο λεπτό και να παίξει ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα (για την ίδια παράβαση και χωρίς καν να τραυματίσει τον Βράνιες, μόνο και μόνο γιατί τον ακούμπησε, τιμωρήθηκε ο Αγκάνοβιτς με 3 αγωνιστικές)».

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η θεσσαλική ΠΑΕ επανήλθε με νέα ανακοίνωση, στην οποία αποσαφήνιζε ότι τελικά δεν θα κάνει καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, «καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο».

Η ΑΕΛ αποδίδει την πρόκληση «σύγχυσης», όπως τη χαρακτηρίζει, στο αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης.

Παράλληλα, βάλλει κατά του αθλητικού τύπου γιατί δεν, «ενώ χθες δημοσίευσαν την μεροληπτική και όχι αντικειμενική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελ Καντουρί, σήμερα εξαφάνισαν παντελώς την απάντηση - ανακοίνωση του κ. Κούγια».

Αναλυτικά η δεύτερη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εκπλαγεί με τη στάση όλου του γραπτού αθλητικού τύπου Αθηνών και Θεσσαλονίκης, που ενώ χθες δημοσίευσαν την μεροληπτική και όχι αντικειμενική ανακοίνωση του ΠΣΑΠ υπέρ του Ελ Καντουρί, σήμερα εξαφάνισαν παντελώς την απάντηση - ανακοίνωση του κ. Κούγια, η οποία περιείχε και πολύ σημαντικά στοιχεία για το πως και από ποιούς διοικείται ο ΠΣΑΠ (η ανακοίνωση - απάντηση είναι αναρτημένη στο site της ΠΑΕ ΑΕΛ για όποιον ενδιαφέρεται).

2. Η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα κάνει τελικά καταγγελία κατά του Γεωργίου Σαββίδη, καθώς πληροφορηθήκαμε ότι πράγματι δεν ήταν στο γήπεδο.

Στο γήπεδο ήταν ο Νίκος Σαββίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε 3 σουίτες 12 ατόμων η κάθε μια με τους καλεσμένους του, οι οποίοι απέφυγαν να δώσουν στοιχεία ταυτότητας.

Η σύγχυση προκλήθηκε από το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να φιλοξενηθεί ο υιός Σαββίδης και τη συμπεριφορά αυτών των φιλοξενουμένων στις σουίτες κατήγγειλαν οι οπαδοί μας»