Skip to main content

Αφιερωμένο στην ψηφιακή οικονομία το 13ο πολυσυνέδριο ka-business

Σαράντα ομιλητές μέσα από έξι θεματικές ενότητες θα προσεγγίσουν τις προκλήσεις και τις προοπτικές που δημιουργεί η ψηφιακή εποχή για το επιχειρείν.

Στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα είναι αφιερωμένο το 13ο πολυσυνέδριο του ka-business, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Το 13ο πολυσυνέδριο, θα αποτελέσει το βήμα παρουσίασης της νέας επιχειρηματικότητας του e- business, των καινούργιων επιχειρηματικών δυνατοτήτων που δημιουργεί η ψηφιακή τεχνολογία αλλά και του πώς τα εργαλεία της ψηφιακής εποχής επηρεάζουν παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας όπως τη γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και τη βιομηχανία ένδυσης.

Τη θεματολογία του 13ου ka-business παρουσίασε η δημοσιογράφος και διοργανώτρια της εκδήλωσης κ. Ραλιώ Λεπίδου, τονίζοντας ότι 40 ομιλητές- επιχειρηματίες, εκπρόσωποι φορέων και σύμβουλοι ανάπτυξης- θα αναλύσουν το πολύπλευρο φαινόμενο της ψηφιακής επιχειρηματικότητας μέσα από έξι θεματικές ενότητες.

Τις εργασίες του συνεδρίου, που θα αρχίσει στις 10:30 του Σαββάτου, έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους τέσσερα υπουργεία, ενώ μεταξύ των ομιλητών είναι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης.

Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τo Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, τη ΔΕΘ- Helexpo και πολλές επιχειρήσεις που ιδιωτικού τομέα.

Όπως επισημάνθηκε, το ka-business επιχειρεί να δώσει βήμα σε νέους επιχειρηματίες, που μπήκαν με καινοτόμες ιδέες στο e-business, αλλά και σε ακαδημαϊκούς και τεχνοκράτες που θα εξετάσουν κρίσιμα ζητήματα εκπαίδευσης αλλά και χρηματοδότησης καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην ψηφιακή οικονομία.

To 13o ka-business θα ολοκληρωθεί με την βράβευση έξι επιχειρηματιών και προσωπικοτήτων που υποστηρίζουν την ανάπτυξη. Συγκεκριμένα τα βραβεία θα δοθούν στους Βασίλειο Μακιό, Αθανάσιο Τσαυτάρη, και στους εκπροσώπους των Watt+Volt, Welcome Stores, Τεχνόπολις και Marketing Club.