Skip to main content

Αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα , στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκέκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

-Χθες το πρωί, στο κέντρο της πόλης, άτομα ηλικίας 20 και 18 ετών, οι οποίοι, μαζί με συνεργούς τους, αφαίρεσαν με τη χρήση σωματικής βίας, από 26χρονο, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του, που περιείχε χρηματικό ποσό, διάφορα αντικείμενα και έγγραφα, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν με την άσκηση βίας από 21χρονο, χρηματικό ποσό και αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από έτερο άτομο ένα κινητό τηλέφωνο.

-Ακόμη, χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της πόλης, 26χρονος αλλοδαπός και 18χρονη, οι οποίοι αφού προσέγγισαν περίπτερο, ο 26χρονος αφαίρεσε διάφορα προϊόντα. Η παράνομη δράση του, έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ο οποίος στην προσπάθειά του, να τους ακινητοποιήσει, δέχτηκε από τον 26χρονο χτύπημα με μεταλλική ράβδο. Αργότερα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με τη συνδρομή συνεργών, άσκησαν σωματική βία σε βάρος υπαλλήλου καταστήματος, στο οποίο προηγουμένως, είχαν γίνει αντιληπτοί να αφαιρούν χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.