Skip to main content

Απίστευτη τροπή στο μυστήριο με τον αλυσοδεμένο άνδρα στην Ποτίδαια

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του άνδρα. Ενδείξεις ότι πρόκειται για τον άνδρα που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαριλάου.

Σε αυτοκτονία και όχι σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος του άνδρα το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες αλυσοδεμένο σε αυλάκι κάτω από την γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική, όπως προέκυψε από τη νεκροψία - νεκροτομή, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, προέκυψε ακόμη το συμπέρασμα πως ο άνδρας, περίπου 50 ετών, έχασε τη ζωή του από πνιγμό, πριν από τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πρόκειται για αγνοούμενο άνδρα που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, και για τον οποίον, μάλιστα, είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert. Ωστόσο, τις ενδείξεις που ήδη υπάρχουν θα διαλευκάνει η ταυτοποίηση των αποτυπωμάτων που ελήφθησαν.

Το μήνυμα της Γραμμής Ζωής για τον εξαφανισθέντα:

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, το πτώμα ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75m, κανονικής σωματικής διάπλασης και γκρίζας κόμης, εντόπισε οδηγός διερχόμενου οχήματος χθες το απόγευμα, όταν και κάλεσε τις αρχές. Συγκεκριμένα, το πτώμα βρέθηκε 50 με 60 εκατ. εντός της θαλάσσιας περιοχής κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας.

Η σορός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, ήταν ενδεδυμένη με παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν περιτυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια.