Skip to main content

Αγκίρε: «Θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία»

Σαν επίσημο αγώνα θα αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές της Πενιαρόλ την φιλική αναμέτρηση με τον Άρη όπως τόνισε ο Ντιέγκο Αγκίρε.

 

Η αποστολή της Πενιαρόλ έφτασε πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» από όπου ο προπονητής της, Ντιέγκο Αγκίρε, πραγματοποίησε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
 
Για το αυριανό φιλικό παιχνίδι (26/07, 21:30): «Είναι ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Βρισκόμαστε στην περίοδο της προετοιμασίας. Για αυτό το λόγο  θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στον αυριανό αγώνα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά». 
 
Για τον Άρη: «Είναι μια ομάδα με πολύ φανατικό κοινό και πολύ δημοφιλής. Γνωρίζω για την αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ. Περιμένω το αυριανό παιχνίδι για να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Άρη για την οποία έχω μάθει από γνωστούς μου που έχουν παίξει εδώ αλλά και γενικότερα από άτομα που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».
 
Για το γεγονός ότι Άρης και Πενιαρόλ έχουν τα ίδια χρώματα αλλά και για το φιλικό της ομάδας του με την Πόρτο: «Γνωρίζω ότι ο Άρης έχει τα ίδια χρώματα με εμάς. Όσον αφορά το φιλικό με την Πόρτο, οι αντίπαλοι μας είναι σε καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας και για αυτό το λόγο χάσαμε. Σκοπός μας είναι να προγραμματίζουμε φιλικά με μεγάλες ομάδες για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι τη νέα χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται ο φιλικός αγώνας με τον Άρη».