Skip to main content

Θρίλερ στη Μικρή Βόλβη: Αγνοούνται δυο ψαράδες-Άκαρπες οι έρευνες

Αρχικά εντοπίστηκε στην λίμνη η βάρκα τους, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ανετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Από αύριο το πρωί θα συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων στη Μικρή Βόλβη Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αγνοούνται από το μεσημέρι της Κυριακής.

Όταν έπεσε η νύχτα οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ατόμων, οι οποίες απέβησαν άκαρπες, σταμάτησαν. Πρόκειται για ανιψιό και θείο ηλικίας 40 και 70 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Η επιχείρηση, στην οποία συμμετειχαν δύτες και άντρες της ΕΜΑΚ, ξεκίνησε το μεσημέρι. Αρχικά εντοπίστηκε στην λίμνη η βάρκα τους, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα ανετράπη, κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι δύο άντρες είχαν πάει στη λίμνη για να μαζέψουν τα δίχτυα τους, ωστόσο, το πρωί επικρατούσαν δυνατοί άνεμοι στην περιοχή. Όταν η σύζυγος του, ενός εκ των δύο αντρών, έχασε τα ίχνη τους, κάλεσε σε βοήθεια.

Στο συμβάν επιχειρούσαν για αρκετές ώρες 4 πυροσβέστες και 4 δύτες με 3 οχήματα, 1 διασωστική λέμβο, από Π.Κ. Σταυρού και 2η Ε.Μ.Α.Κ.