Skip to main content

Αγώνας δρόμου για τη στήριξη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής στην Καλαμαριά

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου δυναμικού βαδίσματος, μήκους 3.000 μέτρων καθώς και αγώνα ενός χιλιομέτρου για μαθητές δημοτικών σχολείων

Λαϊκό αγώνα δρόμου για την οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Αγωγής Καλαμαριάς διοργανώνει την προσεχή Κυριακή 21 Μαΐου το Τμήμα Παιδείας, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου δυναμικού βαδίσματος, μήκους 3.000 μέτρων καθώς και αγώνα ενός χιλιομέτρου για μαθητές δημοτικών σχολείων. Αφετηρία και τερματισμός και για τις δύο εκδηλώσεις θα είναι το δημαρχείο Καλαμαριάς.

Ο δρόμος των 3.000 μέτρων θα ξεκινήσει στις 11.30 το πρωί με την ακόλουθη διαδρομή: Εκκίνηση Μητρ. Χρυσάνθου στο δημαρχείο Καλαμαριάς, Χηλής, Παπάγου, Θ. Σοφούλη (Κυβερνείο), Ν. Πλαστήρα, αναστροφή στο ύψος της οδού Αγ. Ελένης, Ν. Πλαστήρα, Χηλής, τερματισμός  στη Μητρ. Χρυσάνθου. Το κόστος εγγραφής για τη συμμετοχή σε αυτόν τον δρόμο είναι δύο ευρώ, το ποσόν θα κατατίθεται με τη δήλωση συμμετοχής και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής (Κ.Ε.Α). Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο σημείο της εκκίνησης, ως τις 10.30 το πρωί της Κυριακής.

Η διαδρομή των χιλίων μέτρων για τους μαθητές δημοτικών σχολείων είναι η εξής: Εκκίνηση από οδό Χηλής στο ύψος της Μ. Χρυσάνθου (προς Ν. Πλαστήρα), αναστροφή στο ύψος της Μαρμαρά και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11 το πρωί και δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως τις 10 το πρωί, στο σημείο της εκκίνησης.