Skip to main content

Άγρια επίθεση στον Μπουτάρη στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία (video)

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δέχθηκε άγρια επίθεση στον Λευκό Πύργο στις εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία. Βιαιοπραγίες, μπουκάλια, έσπασαν το αυτοκίνητό του.

Στόχος άγριας επίθεσης από παρευρισκομένους στον Λευκό Πύργο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Γενοκτονία των Ποντίων έγινε ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα και μπουκάλια.

Συγκεκριμένα, πολίτες που έδιναν το «παρών» στην τελετή υποστολής της σημαίας, αντιλήφθηκαν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ζητώντας του να αποχωρήσει από το σημείο και αντιδρώντας τόσο για τη στάση που κρατά αναφορικά με το Σκοπιανό και την Τουρκία όσο και για το Radical Pride που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στην πόλη.

Στη συνέχεια μερικοί εξ αυτών, ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και έριξαν κάτω τον κ. Μπουτάρη χτυπώντας τον με κλωτσιές και πετώντας μπουκάλια εναντίον του, ενώ έσπασαν και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με τους άνδρες της προσωπικής του συνοδείας να τον απομακρύνουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Δίπλα στον Γιάννη Μπουτάρη, σε όλη τη διάρκεια της επίθεσης, βρισκόταν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καλυψώ Γούλα.

 

 

 

πηγή βίντεο life-events, seleo.gr