Skip to main content

ΑΓΣ: Εκδήλωση στον Βόλο για μεταπτυχιακές σπουδές στην αγροδιατροφή

Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των προγραμμάτων της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Τα προγράμματα της Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών του Perrotis College της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο την Τρίτη 5 Ιουνίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο “Volos Palace” (αίθουσα ‘Θεσσαλία’). Κατά τη διάρκειά της, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στελέχη του Perrotis College θα αναπτύξουν διεξοδικά τα προγράμματα, το ακαδημαϊκό και ερευνητικό περιεχόμενο τους, τις προοπτικές και φυσικά τα δίδακτρα και τις διαθέσιμες υποτροφίες.

Όπως αναφέρεται, το Perrotis College είναι ένα μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέρος της ευρύτερης οικογένειας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, το οποίο προσφέρει πρακτική, θεωρητική, επιστημονική και τεχνική γνώση στους τομείς της γεωπονίας, του περιβάλλοντος και των επιστημών ζωής. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 εισήλθε στη μεταπτυχιακή εκπαίδευση προσφέροντας πτυχία Master of Science (M.Sc.):

•    New Food Product & Business Development.
•    Marketing for the Agro - Food Sector.

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών παρέχει την ευκαιρία για σύγχρονη γνώση σε ραγδαία εξελισσόμενους τομείς. Οι σπουδαστές της χρησιμοποιούν τις σύγχρονες εξελίξεις στην αγροβιολογική έρευνα για την ανάλυση των πολλών και ποικίλλων δεδομένων, πληροφοριών και εφαρμογών στην αγροτική παραγωγή και τη διατροφή που θα αποτελέσει, παράλληλα, έναυσμα για ενασχόληση με διαφορετικούς τομείς επαγγελματικής πορείας ή δημιουργία καινοτόμων επαγγελμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα 2310492854 και 2310492761