Skip to main content

Αισιοδοξία στο στρατόπεδο Γκιουλέκα

Στην «Ομάδα Δημιουργίας» ευελπιστούν πως στον Α’ γύρο των εκλογών ο Κ. Γκιουλέκας θα καταφέρει να συγκεντρώσει ποσοστό που θα φτάνει το 40%.
της Χρύσας Κυριακού

Στην τελική ευθεία έχει μπει ο προεκλογικός αγώνας του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Γκιουλέκα με τα μηνύματα που φτάνουν στο στρατόπεδό του να είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Όπως μας είπαν στενοί συνεργάτες του επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας» όλα δείχνουν πως ο δήμος την επομένη των εκλογών θα παραμείνει «γαλάζιος». Στην «Ομάδα Δημιουργίας» ευελπιστούν πως στον Α’ γύρο των εκλογών ο Κ. Γκιουλέκας θα καταφέρει να συγκεντρώσει ποσοστό που θα φτάνει το 40%, ποσοστό που θα εξασφαλίσει τη νίκη στο Β’ γύρο των εκλογών.

Επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές

Την ίδια ώρα, ο Κ. Γκιουλέκας συνεχίζει τις επαφές του με φορείς της πόλης αλλά και τις περιοδείες του σε διάφορες γειτονιές του δήμου Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να βρεθεί κοντά στους δημότες και να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στο μεταξύ, στο επιτελείο του Κ.Γκιουλέκα εργάζονται πυρετωδώς για την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση την ερχόμενη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησαν και τα ραδιοφωνικά σποτάκια του, τα οποία εκφωνεί ο ίδιος. Τα συγκεκριμένα σποτάκια αφορούν στην κοινωνική πολιτική, τη νεολαία, το νέο μοντέλο διοίκησης και το πράσινο περιβάλλον.