Skip to main content

Ακαδημία ΠΑΟΚ: Αδιαπραγμάτευτη η στήριξή μας στον Ιβάν Σαββίδη

Το PAOK Academy εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου», σημειώνοντας ότι «είμαστε και εμείς η δική σου ασπίδα».

Επίσημη θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη, πήρε η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Το PAOK Academy εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» σημειώνοντας ότι «είμαστε και εμείς η δική σου ασπίδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το PAOK Academy στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσω του paokfc.gr, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Είναι περίοδος συναισθηματικά φορτισμένη και δεν μπορούμε, ως Ακαδημία, παρά να εκφράσουμε την αδιαπραγμάτευτη στήριξή μας στο πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη.

Στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ βιώνουμε καθημερινά το ενδιαφέρον και τη βούληση του κ. Σαββίδη για την αλλαγή του κοινωνικού ιστού μέσω της εκπαίδευσης των παιδιών, που μας αναλογεί. Είναι σαφές ότι στον ΠΑΟΚ δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση και διαμόρφωση χαρακτήρων πρωτίστως και ποδοσφαιριστών στη συνέχεια. Δεν είναι φυσικά, τυχαίο, ότι μέσα στην τελευταία τετραετία 35 νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν εισαχθεί σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Είναι αυτονόητο δε, ότι στην Ακαδημία παρέχονται όλα αυτά που απαιτούνται και ακόμα περισσότερα για να παίζουμε, να μαθαίνουμε, να αποκτούμε αξίες κι εμπειρίες, να μεγαλώνουμε σε υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Είναι επίσης γνωστή η ευαισθησία του κ. Σαββίδη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες – οι δράσεις του PAOK Action είναι ουκ ολίγες – όπως είναι γνωστό σε όλους όσοι εργαζόμαστε και πορευόμαστε δίπλα του ότι είναι τόσα πολλά αυτά που προσφέρει και τα οποία ουδέποτε ο ίδιος θέλησε να προβληθούν.

Για όλα αυτά, αισθανόμαστε την υποχρέωση να «φωνάξουμε» ότι δεν μπορούν όλοι να μπουν σε ένα «τσουβάλι». Να «φωνάξουμε» ότι κι εμείς είμαστε η δική του ασπίδα.

Μετά τιμής,

PAOK Academy».