Skip to main content

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό χειριστή κανό στην Ποτίδαια

Στην έρευνα συμμετέχουν ένα πλοίο ανοικτής θαλάσσης, πέντε σκάφη και ένα ελικόπτερο super puma της πολεμικής αεροπορίας, καθώς και οχήματα.

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες του λιμενικού για τον εντοπισμό ενός χειριστή κανό στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Υπενθυμίζεται ότι η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών ενημερώθηκε, χθες το πρωί για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση ενός χειριστή κανό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή του διαύλου της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής Θερμαϊκού κόλπου και συγκεκριμένα σε απόσταση 200 μέτρων από την ακτή.

Υπό το συντονισμό του Λιμενικού πραγματοποιήθηκαν έρευνες από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, περιπολικό σκάφος, τρία επαγγελματικά αλιευτικά και ιδιωτικό ταχύπλοο σκάφος, προς εντοπισμό του στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο super puma της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς από περιπολικά οχήματα του λιμενικού και της αστυνομίας καθώς και από οχήματα της Ομάδας Φίλων Κυνηγιού Ακτής Θερμαϊκού, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.