Skip to main content

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων στο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Προβλήματα εντοπίζονται και σήμερα από τις πρώτες πρωινές ώρες στη λειτουργία του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης - Ομαλοποιείται σταδιακά η κατάσταση

Προβλήματα εντοπίζονται και σήμερα στη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης λόγω ομίχλης που υπάρχει στην περιοχή.

Δύο πτήσεις της Olympic Air από Αθήνα που είχαν προγραμματιστεί να προσγειωθούν στη Θεσσαλονίκη πριν τις 8:00 ακυρώθηκαν, άλλη μία της ίδιας εταιρείας, από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα στις 8:30, ακυρώθηκε, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται σε πτήσεις της Ryanair, της Ellinair και τις Turkish Airlines, από Βερολίνο, Αθήνα και Κωνσταντινούπολη, αντίστοιχα.

Όπως είπε στη Voria.gr ο Γιάννης Παπάζογλου, PR manager της Fraport στην Ελλάδα, τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους από τις 6:00 έως και τις 9:00, λόγω της χαμηλής νέφωσης, ωστόσο, πλέον, η κατάσταση αρχίζει να ομαλοποιείται και οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά. 

Να σημειωθεί ότι ο διάδρομος προσαπογειώσεων 16/34 του αεροδρομίου Μακεδονία, όπως έγραψε η Voria.gr, αναμένεται να μπει ξανά σε λειτουργία την Τετάρτη 7 Μαρτίου.