Skip to main content

Ακόμη μια μέρα σκληρής δουλειάς στο Άργος Ορεστικό για τον Άρη (φωτο)

O Μποχωρίδης προπονήθηκε κανονικά αφήνοντας πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε ενώ ενοχλήσεις στον προσαγωγό αισθάνθηκε ο Βεργίνης

Όγδοη μέρα σκληρής δουλειάς για τον Άρη στο Άργος Ορεστικό και η προετοιμασία συνεχίστηκε και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς, με τους παίκτες να γυμνάζονται δυο φορές στο κλειστό γήπεδο της πόλης.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε τακτική, ενώ το απόγευμα οι παίκτες έκαναν σουτ και ασκήσεις δύναμης, υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη του Βαγγέλη Αγγέλου και των συνεργατών του.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, αφήνοντας πίσω του το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε στην αριστερή ποδοκνημική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Δημήτρης Βεργίνης, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί τη τελευταία της προπόνηση στο Άργος Ορεστικό και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα αναχωρήσει για το Μέτσοβο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο το μεσημέρι (13:30), σε φιλικό αγώνα (κεκλεισμένων των θυρών) τον Ολυμπιακό, ο οποίος προετοιμάζεται στην ορεινή κωμόπολη του Νομού Ιωαννίνων.