Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΕΚΡΥΒΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ (ΦΩΤΟ)

Οι τρεις διακινητές συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων μετά από ενδελεχή έλεγχο του οχήματος.

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών για διακίνηση μεταναστών προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Δύο υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 42 και 32 ετών και ένας 33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας υπήκοος Ιράκ.

Αναλυτικότερα, χθες το βράδυ, οι δράστες επιβαίνοντες σε λεωφορείο με οδηγό τον 42χρονο, μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, προκειμένου να πραγματοποιήσουν είσοδο στη χώρα. Εκεί, κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι οι τρεις διακινητές μετέφεραν με αυτό, παράνομα, τους πέντε μετανάστες.

Συγκεκριμένα, οι δράστες είχαν αποκρύψει τους διακινούμενους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πίσω μέρος του οχήματος, κάτω από τα καθίσματα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.    
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ