Skip to main content

Αλιβιζάτος: Το νόημα της ψήφου η αναγέννηση της παράταξης

Ο κ. Αλιβιζάτος εξέφρασε την ελπίδα «να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος ή μάλλον να ταλαιπωρηθεί λιγότερο από ό,τι την προηγούμενη φορά».

«Το νόημα της ψήφου αυτήν την Κυριακή είναι η αναγέννηση της παράταξης», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογή του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Νίκος Αλιβιζάτος.

Ακόμη, ενημέρωσε ότι πάλι η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 08:00 έως τις 20:00 και διευκρίνισε ότι δεν καταβάλλεται κανένα χρηματικό ποσό, δεν συμπληρώνεται αίτηση και μπορεί κανείς να ψηφίσει όπου διευκολύνεται, δηλαδή αν δεν βρίσκεται στην ίδια πόλη ή στο ίδιο εκλογικό τμήμα μπορεί να πάει κάπου αλλού να ψηφίσει. «Είναι καταγεγραμμένος από το ηλεκτρονικό μας σύστημα ότι ψήφισε. Δυστυχώς θα ψηφίσουν μόνον αυτοί που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή. Δεν είναι ανοιχτή ψηφοφορία για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε.

Ο κ. Αλιβιζάτος εξέφρασε την ελπίδα «να μην ταλαιπωρηθεί ο κόσμος ή μάλλον να ταλαιπωρηθεί λιγότερο από ό,τι την προηγούμενη φορά».

Τέλος, ερωτηθείς αν θεωρεί πως η εκλογική διαδικασία θα είναι ομαλή, απάντησε: «Νομίζω πως όλα είναι στη θέση τους παρά το γεγονός ότι οι καιρικές αντιξοότητες δυσκόλεψαν μερικά πράγματα όπως την αποστολή του εκλογικού υλικού κλπ. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Νομίζω ότι θα πάμε όσο καλά πήγαμε και την περασμένη Κυριακή».