Skip to main content

Άντρας συνελήφθη ως επιδειξίας έξω από σχολείο στους Αμπελόκηπους

Καταγγελίες πολιτών αναφέρουν ότι στεκόταν έξω από το σχολείο και αυνανιζόταν την ώρα που σχολούσαν οι ανήλικοι μαθητές και μαθήτριες.

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε ένας 43χρονος ο οποίος συνελήφθη για επίδειξη των γεννητικών του οργάνων. Το περιστατικό σημειώθηκε, χθες το μεσημέρι, έξω από σχολικό συγκρότημα, όπου στεγάζονται νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ύστερα από καταγγελίες διερχόμενων πολιτών που τον είδαν να στέκεται όρθιος σε στάση λεωφορείου, έξω από το σχολείο, και να αυνανίζεται την ώρα που σχολούσαν οι ανήλικοι μαθητές και μαθήτριες. Σήμερα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη ενώ τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο.

Η δίκη ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε επειδή έλειπαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Τελικά το δικαστήριο διέκοψε τη ακροαματική διαδικασία, για τις 23 Μαΐου, έτσι ώστε να κληθούν και να δώσουν μαρτυρικές καταθέσεις δύο ξαδέλφια που περνούσαν από το σημείο με μοτοσικλέτα, είδαν το σκηνικό και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία λέγοντας ότι «πρόκειται για συκοφαντίες, το περιστατικό δεν συνέβη». Επίσης δήλωσε υπάλληλος του Μετρό και πατέρας ενος γιου που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Μετά τη διακοπή αφέθηκε ελεύθερος.