Skip to main content

Αμβρόσιος: Η χώρα μας σιγά- σιγά παραδίδεται στα χέρια του διαβόλου

Να γίνετε άνθρωποι πνευματικής ζωής, διαφορετικά, η ατομική αλλά και γενική καταστροφή μάς αναμένει, ανέφερε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

"Η χώρα μας σιγά - σιγά παραδίδεται στα χέρια του Διαβόλου! Γι' αυτό και σας ζητώ να δεθείτε περισσότερο με την Εκκλησία, να γίνετε άνθρωποι πνευματικής ζωής. Διαφορετικά, η ατομική αλλά και γενική καταστροφή μάς αναμένει…", ανέφερε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Αίγιο.

"Αν το επιθυμείτε, ακούστε τη φωνή μου. Είμαστε παιδιά ενός αληθινού Θεού και δύναμή μας είναι ο ίδιος ο Θεός! Όποιος δεν έχει τον Χριστό, δεν έχει τίποτε στη ζωή του… Όποιος, όμως, δεν έχει τίποτε αλλά έχει τον Χριστό, έχει τα πάντα στη ζωή του!", ανέφερε ο Μητροπολίτης, σύμφωνα με το aigialeia24.gr.

Και ευχόμενος καλή χρονιά σε όλους τους Αιγιαλείς, κατέληξε: "Χρησιμοποιήστε τον Αγιασμό, μην τον κρατάτε στα εικονίσματά σας, αλλά κρατήστε τον σαν εφόδιο ζωής! Είναι όπλο κατά του Διαβόλου, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που η χώρα μας περνά δύσκολες στιγμές! Μην διστάσετε να τον χρησιμοποιήσετε σε κάθε δύσκολη στιγμή, είτε αυτή είναι ασθένεια, είτε ατύχημα! Πάρτε τον Αγιασμό, πιείτε τον, ραντίστε τα σπίτια σας, τα μαγαζιά σας, τα παιδιά σας. Χρησιμοποιήστε τον σε μια αναποδιά τής ζωής σας! Ο Θεός είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να Τον αναζητήσουμε! Με τη Χάρη Του μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία. Έχοντας τον Αγιασμό ως "όπλο", δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν!".