Skip to main content

Αναχωρεί πάνοπλος αύριο για την Σμύρνη ενόψει Καρσίγιακα ο ΠΑΟΚ

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι παίκτες του «Δικεφάλου», εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη που μένει Θεσσαλονίκη μαζί με τον Θοδωρή Καρρά

Με ωριαία ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε η –επί Ελληνικού εδάφους- προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με την Καρσίγιακα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στη Σμύρνη (19:00) και θα κρίνει την πρόκριση στους «8» του Basketball Champions League.

Στη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου», συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, εκτός του Δημήτρη Καραμανώλη που συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και μαζί με τον Θοδωρή Καρρά θα είναι οι δύο παίκτες της ομάδας που θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Τεράν Πέτεγουεϊ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος και Λάκι Τζόουνς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 09:50 από την Θεσσαλονίκη και με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να φτάσει στη Σμύρνη στις 15:10 ενώ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Καρσίγιακα.

Σημειώνεται πως τον «Δικέφαλο» θα συνοδεύσουν στην τουρκική πόλη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης, και Χρήστος Καραμπέρης.