Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
x

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ TV5MONDE

To TV5MONDE κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα παρουσιάσει κωμωδίες με τραγελαφικές καταστάσεις, απίθανους χαρακτήρες και χιουμοριστικές ατάκες.

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα του γαλλικού κινηματογραφικού καναλιού TV5MONDE τον Απρίλιο παρουσιάζοντας τραγελαφικές καταστάσεις, απίθανους χαρακτήρες και χιουμοριστικές ατάκες, με αφορμή την ημέρα της Πρωταπριλιάς. Παράλληλα, θα προβληθούν αξιόλογες ταινίες με πρωταγωνιστές κλασικούς ηθοποιούς του γαλλικού κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα

TOUT POUR ÊTRE HEUREUX / ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ
Πέμπτη 12 Απριλίου στις 22:00

Ο Antoine, αιώνια εγωιστής και ανικανοποίητος, ποτέ δεν ασχολήθηκε πραγματικά με τις κόρες του. Οταν θα εγκαταλείψει τη συζυγό του του γιατί έχει ερωτευτεί μία άλλη γυναίκα, αυτή αποφασίζει απροειδοποίητα να του αφήσει τις κόρες τους για 15 ημέρες. Ο Antoine είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τον ρόλο του σαν πατέρας. Μία κωμωδία μοντέρνα και ακαταμάχητη.

Σκηνοθεσία : Cyril Gelblat (Γαλλία, 2015)
Ηθοποιοί : Manu Payet, Audrey Lamy, Aure Atika

Υπότιτλοι : Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ισπανικά, Ρωσικά. OΧΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ

L’INVITATION / Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πέμπτη 19 Απριλίου στις 22:00

Τρεις το πρωί. Ο Raphaël σηκώνεται με δυσκολία από το κρεβάτι για να πάει να βοηθήσει τον φίλο του Léo, που έμεινε με το αυτοκίνητο. Εκεί, βρίσκει σαμπάνιες, φίλους και μία αυτοσχέδια γιορτή... Η βλάβη του αυτοκινήτου δεν ήταν παρά ένα τέχνασμα του Λεό για να τεστάρει τους φίλους του!
 
Σκηνοθεσία : Michaël Cohen (Γαλλία, 2015)
Ηθοποιοί : Nicolas Bedos, Michaël Cohen

Υπότιτλοι : Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ρουμανικά