Skip to main content

Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα η Σουρωτή

Η ανάδειξη είναι αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό.

Ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 αναδείχθηκε η Ανώνυμη Εταιρία Εμφιάλωσης και Εμπορίας Φυσικού Μεταλλικού Νερού Σουρωτή, σύμφωνα με τον διεθνώς καταξιωμένο θεσμό Superbrands και τον σχετικό διαγωνισμό αξιολόγησης και επιβράβευσης των πιο επιτυχημένων brands που ξεχωρίζουν στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.

Η επιλογή της εταιρίας ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016 είναι το αποτέλεσμα σχετικής ψηφοφορίας τόσο από μια κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων όσο και από το καταναλωτικό κοινό, που βαθμολόγησε κατά τη διενέργεια έρευνας κοινής γνώμης, η οποία διεξήχθη από την εταιρία Mar και αναγνώρισε τη Σουρωτή ως ένα από τα πιο επιτυχημένα brand name του κλάδου της με ιδιαίτερη αποδοχή από το κοινό.

Από έναν αρχικό κατάλογο περίπου 1500 υποψήφιων εταιρικών επωνυμιών, αναδείχθηκαν 273 εταιρικές επωνυμίες ως κορυφαίες στην Ελλάδα που αναγνωρίζονται ως Corporate Superbrands Greece 2016.

Η Αναστασία Μουστάκα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Πωλήσεων της εταιρείας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Σουρωτή διακρίθηκε στον διαγωνισμό Corporate Superbrands Greece, ενός θεσμού με μεγάλο κύρος και διεθνή αναγνώριση. Στόχος μας είναι η Σουρωτή  να  γίνει global brand και να καταταχτεί ανάμεσα στα τρία πρώτα νερά του κόσμου διεκδικώντας στη συνέχεια την πρώτη θέση. Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν με την επιλογή τους.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαγωνισμό Corporate Superbrands 2016 τα κριτήρια με βάση τα οποία ψηφίζονται οι εταιρείες είναι τα ακόλουθα:
• Αναγνωρισιμότητα επωνυμίας & δύναμη φήμης
• Αξιοπιστία και μακροχρόνια συνέπεια
• Εταιρική υπευθυνότητα