Skip to main content

Άγριο έγκλημα στην Ύδρα - Νεκρός 67χρονος εστιάτορας

Γνωστός εστιάτορας της Ύδρας έπεσε, τα ξημερώματα της Κυριακής, θύμα ληστείας και κακοποίησης από Γεωργιανούς εντός του σπιτιού του.

Την τελευταία του πνοή άφησε 67χρονος γνωστός εστιάτορας στην Ύδρα, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας και ενδεχομένως κακοποίησης από Γεωργιανούς ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν προσαχθεί τέσσερα άτομα, τα οποία εντοπίστηκαν να περιφέρονται στο λιμάνι του νησιού, ενώ εκτιμάται πως διαφεύγει τουλάχιστον ένας συνεργός τους, καθώς δεν βρέθηκαν πάνω τους τα χρήματα που εκλάπησαν από το σπίτι του εστιάτορα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας γύρω στις 2:30 οι Γεωργιανοί ληστές ξήλωσαν τη σίτα απο το παράθυρο του ισογείου και γλίστρησαν στο εσωτερικό. Πρώτα πήγαν στη γυναίκα και αφού την ανάγκασαν να πιει υπνωτικό την έδεσαν με ένα σεντόνι χειροπόδαρα τη φίμωσαν και της έκλεισαν τα μάτια και στη συνέχεια άρπαξαν το σύζυγο της και με παρόμοιο τρόπο τον ακινητοποίησαν δένοντας και φιμώνοντας τον. Αφού έψαξαν το σπίτι και πήραν χρήματα, την κοπάνησαν αφήνοντας το ζευγάρι δεμένο και φιμωμένο. Στις 5 τα ξημερώματα η γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει την Αστυνομία. Ο γιατρός που πήγε στο σημείο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες διαπίστωσε πως ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός ενώ ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί κάτω από ποιες συνθήκες άφησε την τελευταία του πνοή.

Όπως είπε η γυναίκα επειδή στην κουζίνα της επιχείρησης της απασχολεί Γεωργιανούς εργαζόμενους, κατάλαβε ότι οι εισβολείς ληστές – βασανιστές ήταν από τη συγκεκριμένη χώρα καθώς αναγνώρισε κάποιες λέξεις στις μεταξύ τους συνομιλίες.