Skip to main content

Αναστόπουλος: Μείναμε πίσω αλλά είμαστε Άρης, δεν παραδίδουμε τα όπλα

«Όταν μία ομάδα κερδίζει, κερδίσουν όλοι, όταν χάνει το ίδιο. Εδώ δεν είμαστε να μοιράζουμε ευθύνες», δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων

Την δική του εξήγηση για την κάκιστη εικόνα του Άρη κόντρα στη Σπάρτη έδωσε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν παραδίδει τα όπλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων:

Για την εικόνα του αγώνα: «Σήμερα είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα, μας έφερε πίσω βαθμολογικά. Τις φάσεις τις είχαμε στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κατοχή στο β΄φουλ επιθετικοί, δεν κάναμε τις φάσεις για το γκολ. Μόνο με την κατοχή δεν παίρνεις το αποτέλεσμα. Τελείωσε ο πρώτος γύρος. Εχουμε μείνει πίσω, είναι μια πραγματικότητα, αλλά επειδή έμειναν ακόμα πολλά παιχνίδια σαν Άρης δεν παραδίδουμε τα όπλα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία.

Το σημερινό ματς της Σπάρτης, είδαμε μια μαχητική ομάδα, που δεν είχε καμία σχέση η μαχητικότητα της την Κυριακή με την Λαμία, με το σημερινό. Η μοναδική φάση, έγινε κι ένα σουτ και το απέκρουσε ευτυχώς ο Διούδης. Άποψή μου ότι αυτή είναι η εικόνα της Σπάρτης, δεν είναι αιχμή. Δεν είχε την μαχητικότητα που είχε στη Λαμία. Με τον Άρη υπάρχει ένα κίνητρο. Είδαμε και τον Αγροτικό με εμάς τα έδωσε όλα και έχασε από την τελευταία Καλλονή. Ο καθένας όπως το βλέπει. Λέω ότι είχαμε τις φάσεις στο α΄, στο β΄ παρότι ήμασταν φουλ επιθετικοί, δεν κάναμε φάσεις γιατί ήταν κλειστοί οι χώροι».

Στη συνέχεια τόνισε πώς αν σκέφτεται τις αντιδράσεις είπε: «Εγώ ήρθα για το παιχνίδι, όχι για τα άλλα θέματα».

Για την εικόνα του Άρη, αν είναι ικανοποιημένος, είπε:«Βάση αποτελέσματος όχι, όχι όμως σαν εικόνα. Είμαστε πολύ καλύτεροι από Λαμία, Απόλλωνα και Αγροτικό. Αλλά δεν φαίνεται στον πίνακα, αυτή είναι η ουσία».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου και την τοποθέτηση του Καρυπίδη, ότι τον πιέζουν να αποχωρήσει είπε: «Εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου. Εδώ ήρθαμε για την μπάλα».

Για το αν πιστεύει ότι έχει ευθύνη για την ήττα: «Όταν μία ομάδα κερδίζει, κερδίσουν όλοι, όταν χάνει το ίδιο. Εδώ δεν είμαστε να μοιράζουμε ευθύνες».