Skip to main content

Ανατροπή στις υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα

Αντί της Π. Ράλλη, που αποφάσισε να κάνει τόπο στους νεότερους, υποψήφιος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα θα είναι ο Θόδωρος Μητράκας.

Ανατροπή την τελευταία στιγμή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, για την ανάδειξη των τεσσάρων νέων προέδρων των Νομαρχιακών Οργανώσεων του κόμματος.

Η ανατροπή ακούει στο όνομα Θόδωρος Μητράκας. Ο «γίγαντας» της ΝΔ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στη ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα, αντί της σημερινής προέδρου, Πηνελόπης (Πίτσας) Ράλλη, η οποία δεν θα είναι υποψήφια.

Ο κ. Μητράκας μόνο καινούργιος δεν είναι στη ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα, καθώς έχει διατελέσει ήδη πρόεδρός της στο παρελθόν και διατηρεί μάλιστα και πολύ καλές σχέσεις με την τωρινή ηγεσία της οργάνωσης, την οποία στήριξε σε όλη τη θητεία της.

Η κ. Ράλλη ήταν ένα ερωτηματικό αν θα επιθυμούσε να είναι εκ νέου υποψήφια. Τελικά, αποφάσισε να κάνει τόπο στους νεότερους κι έτσι αύριο που αρχίζει και επισήμως η κατάθεση των υποψηφιοτήτων (25 – 27 Απριλίου η προθεσμία), στη ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα η μοναδική υποψηφιότητα θα είναι του κ. Θόδωρου Μητράκα.

Ο κ. Μητράκας έχει διατελέσει προσφάτως γραμματέας Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας και είναι αμισθί ειδικός σύμβουλος του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.