Skip to main content

Αναβλήθηκε για αύριο η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Οι Πειραιώτες κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια και άσκηση βίας σε βάρος αξιωματούχων του αγώνα εναντίον της ΑΕΚ για τα ημιτελικά του κυπέλλου

Δεκτό από το δικαστήριο έγινε το αίτημα του ΠΑΟΚ περί αναβολής της εκδίκασης της υπόθεσης του Ολυμπιακού για να διευκολύνει την παρουσία των εκπροσώπων του κατά την απολογία των «ερυθρολεύκων» αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Μεγάλη Πέμπτη στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Αύριο στις 14:00 το μεσημέρι θα εκδικαστεί ξανά η υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια αλλά και για άσκηση βίας σε βάρος αξιωματούχων της αναμέτρησης και συγκεκριμένα διαιτητών και παρατηρητών και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Ολυμπιακός βάσει του άρθρου 29 που αφορά στη βία κατά αξιωματούχων.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν ο σύλλογος βρεθεί ένοχος απειλείται από βαρύ πρόστιμο και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μέχρι αφαίρεση έξι βαθμών, απόφαση που αν ληφθεί βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα με δύο αγωνιστικές να απομένουν και τον ΠΑΟΚ να μπαίνει ξανά με αξιώσεις στο κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Super League.