Skip to main content

Αναβολή για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην υπόθεση των επεισοδίων του τελικού

Πριν παρθεί η απόφαση της αναβολής για την υπόθεση υπήρξε μικροένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» και του Παναθηναϊκού

Αναβολή πήρε η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σχετικά με την πρωτοβάθμια ποινή που τους επιβλήθηκε για τα όσα έγιναν στον τελικό του κυπέλλου.

Όπως μεταδίδει το «Sdna», σήμερα ήταν να εκδικαστεί η έφεση που άσκησαν οι δυο ομάδες, εκεί όπου το «παρών» έδωσε και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Κάρμης, ως αντίδικος του ΠΑΟΚ.

Την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, εκπροσώπησε ο Μηνάς Λυσάνδρου. Την πλευρά του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας, ενώ η αναβολή αποφασίστηκε μετά από σύσκεψη των μελών της έδρας που διήρκησε μισή ώρα, και ενώ νωρίτερα η δικηγόρος της ΑΕΚ δήλωσε κόλλημα εξαιτίας άλλων υποθέσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν παρθεί η απόφαση της αναβολής, υπήρξε μικροένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος των «πρασίνων» Γιάννης Κάρμης, σημείωσε ότι: «δεν χρειάζεται να βιαστούμε από τη στιγμή που δεν εκκρεμούν άλλες υποθέσεις…» με τον δικηγόρο του ΠΑΟΚ Λάμπρο Μπίρδα να απαντάει: «κάτι υποκρύπτετε σε αυτό…».

Στη συνέχεια ο Κάρμης απάντησε ότι: «Φοβάστε μήπως δεν αφαιρεθούν οι βαθμοί τα από τα πλέι οφ» και κάπου εκεί έληξε η σχετική ένταση που υπήρξε.