Skip to main content

Αναβολή στην αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση από την Επιτροπή

Σημαντική ανάσα για την ΚΑΕ Άρης αποτελεί η αναβολή στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τα αιτήματα κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γουλιέλμος που βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα για το συγκεκριμένο θέμα, προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με σκοπό να αναβληθεί η σημερινή συνεδρίαση από την ΕΕΑ.

Ο κ. Γουλιέλμος, μέσω της ΚΑΕ Άρης κατέβαλε προκαταβολές στους πιστωτές (σ.σ Σίμτσακ, Σκορδίλη, Κούνουπα, Πρίφτη και Ξανθόπουλο), που είχαν καταθέσει αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής.

Σύμφωνα με το «Pressaris», στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας και πριν τον αγώνα με την Κύμη ο γνωστός νομικός πλήρωσε ένα ποσό κοντά στα 60.000 ευρώ προκειμένου να πληρωθούν οι παίκτες, οι προπονητές και το υπαλληλικό προσωπικό του «Αυτοκράτορα» αλλά και να πάρουν προκαταβολές οι πιστωτές που είχαν αιτηθεί κατάπτωση της εγγυητικής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Επιτροπή να μην συνεδριάσει για την περίπτωση του Άρη, καθώς παρατηρούνται σημαντικές εξελίξεις από την πλευρά του συλλόγου με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να παίρνει έτσι βαθιά ανάσα σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο.