Skip to main content

ΑΝΕΛ: Ο Καμμένος πήγε φανερά στο Μονακό, δεν κρύφτηκε όπως άλλοι

Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές της ΝΔ που φημίζονται για τα συχνά τους ταξίδια στη Μύκονο, είπε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, στο Μονακό ήταν «ιδιωτικού χαρακτήρα μετά από πρόσκληση αρχηγού κράτους, του πρίγκιπα του Μονακό» δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Σε συνέντευξή της η ίδια ανέφερε ότι μιλούν για προκλητική συμπεριφορά (του κ. Καμμένου) βουλευτές της ΝΔ, «που φημίζονται για τα συχνά τους ταξίδια στη Μύκονο, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον δημοσιογράφο κ. Πρετεντέρη» προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο στην αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους από τον πρόεδρο ενός κόμματος».

Ερωτηθείσα εάν ο κ. Καμμένος θα απαντήσει γι' ατό το θέμα στη Βουλή, απάντησε πως «είναι από τους πολιτικούς που πάντα εμφανίζεται στη Βουλή και πάντα απαντά. Άλλοι είναι που δεν εμφανίζονται και δεν απαντούν σε ερωτήσεις».

«Εν πάση περιπτώσει, για να κλείσουμε το θέμα, ο Πάνος Καμμένος πήγε φανερά, δεν κρύφτηκε όπως σε άλλες εποχές που γίνονταν ταξίδια στο Μονακό με lear jet που μαθαίναμε εκ των υστέρων, γιατί τσακώνονταν συμφέροντα, όπως για παράδειγμα ταξίδεψε στο Μονακό ο Γιώργος Παπανδρέου και αποκαλύφθηκε το ταξίδι εκ των υστέρων από τον Όμιλο Ψυχάρη» συμπλήρωσε.