Skip to main content

Ανέλαβε και επίσημα την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τόμας Τούχελ

Ο 44χρονος Γερμανός προπονητής υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους τριπλούχους Γαλλίας στοχεύοντας να τους οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League

Την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν ανέλαβε σήμερα και επίσημα ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός πρωην τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ που υπέγραψε διετές συμβόλαιο αντικαθιστά τον Ουνάι Έμερι στον πάγκο των τριπλούχων Γαλλίας με κύριο στόχο να οδηγήσει τους πρωτευουσιάνους όσο πιο μακριά γίνεται στην επόμενη διοργάνωση του Champions League.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την άφιξη του Τόμας Τούχελ ως προπονητής της επαγγελματικής μας ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τους πρωταθλητές Γαλλίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παρί.

Ο 44χρονος κόουτς έκανε λόγο για μια ομάδα με εξωπραγματικές δυνατότητες, ωστόσο απέφυγε να μιλήσει για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Τούχελ ανέφερε:

«Περιμένω πως και πως να δουλέψω με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Με το επιτελείο μου θα κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει και να ξεπεράσει τα όριά της και το διεθνές ποδόσφαιρο. Υπάρχουν εξωπραγματικές δυνατότητες στο Παρίσι και αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αναλαμβάνω».