Skip to main content

Ανεβαίνει σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός σήμερα αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις να κάνουν σταδιακά την εμφάνιση τους.

Αραιές νεφώσεις, οι οποίες αργά τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα πυκνώσουν, αναμένονται για σήμερα. Η θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα νότια της επικράτειας.

Στην Μακεδονία και την Θράκη, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και σταδιακά αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 ως 25 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις να κάνουν σταδιακά την εμφάνιση τους. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα γίνουν  νότιοι-νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 12 και 25 βαθμών Κελσίου.