Skip to main content

Ανεβαίνει σταδιακά ο υδράργυρος - Έως 32 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι ή καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς. Στα ανατολικά θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.