Skip to main content

Άνευρος ο ΠΑΟΚ στο άδειο ΣΕΦ, ηττήθηκε εύκολα από τον Ολυμπιακό (vid)

Από το 2000 έχει να νικησει ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ και η παράδοση συνεχίστηκε με τον ελλιπή αλλά γεμάτο ενέργεια Ολυμπιακό να ξεσπά στον Δικέφαλο (96-77)

Όπως κάθε χρόνο, από το 2000 και έπειτα, έτσι και στην εφετινή κανονική περίοδο ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, που επέστρεψε στις νίκες αφήνοντας πίσω του τον αποκλεισμό από το Final 4 της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» (20-4), παίζοντας χωρίς τους Μιλουτίνοφ, Πρίντεζη και Τιλί, νίκησαν 96-77 τον ΠΑΟΚ (15-9) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική, με όπλο τους την άμυνα και το καλό ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα. Αυτή, ήταν η πρώτη ήττα του δικεφάλου του βορρά από τα μέσα Φεβρουαρίου και επτά σερί νίκες, τις 200 νίκες στην προπονητική του καριέρα, έφτασε ο Γιάννης Σφαιοπουλος.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Στρέλνιεκς και Παπανικολάου με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ από τον ΠΑΟΚ, προσπάθησαν οι Γκος και Κρουμπαλι, οι οποίοι πέτυχαν από 13.

Ο Δικέφαλος θα πρέπει να ξαναβρεί τον χαμένο ρυθμό του στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, με Πανιώνιο και ΓΣΛ Φάρο, εάν θέλει να κατακτήσει τους στόχους του για φέτος.

Τα δεκάλεπτα: 25-20, 53-37, 73-55, 96-77.