Skip to main content

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα- Σε προσφορές καλεί ο Εμπορικός Σύλλογος

Το προτεινόμενο ωράριο είναι 11:00- 18:00. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει καλέσει τους καταστηματάρχες να προσφέρουν χαμηλές τιμές.

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 1η Απριλίου τα εμπορικά καταστήματα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς εφαρμόζεται το πασχαλινό ωράριο. Το προτεινόμενο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκς είναι 11:00- 18:00.

Λόγω της διεξαγωγής του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης και της εφαρμογής κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο αυτού, οι καταναλωτές αναμένεται να αντιμετωπίσουν δυσκολία στην πρόσβαση στην αγορά.

Για τον λόγο αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος με επιστολή του προς την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ζήτησε η κυκλοφορία να εξομαλυνθεί γρήγορα μετά τη λήξη του Μαραθωνίου. Ακόμη, με ανακοίνωσή του κάλεσε τους καταστηματάρχες να προχωρήσουν σε Μαραθώνιο... πτώσης τιμών προσφέροντας δελεαστικές εκπτώσεις στους καταναλωτές. 

«Όπως κάθε χρόνο, η Θεσσαλονίκη θα κατακλυστεί (με την ευκαιρία του Μαραθωνίου) από χιλιάδες πολίτες, μέλη της διοργάνωσης, αθλητές και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Ο ΕΣΘ καλεί τις εμπορικές επιχειρήσεις να δώσουν γιορταστική ατμόσφαιρα στην αγορά, τιμώντας τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης με την προσφορά ιδιαίτερα χαμηλών τιμών και δελεαστικών προσφορών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.