Skip to main content

Ανοιχτή Πόλη: Να ζητήσει συγνώμη ο Μπουτάρης από τους Θεσσαλονίκείς

Η «Ανοιχτή Πόλη» χρεώνει στη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης αναποτελεσματικότητα και έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας.

Τα πυρά της κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρης για το θέμα  της αντιμετώπισης της κακοκαιρίας εξαπολύει η δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη».

Χρεώνει στη διοίκηση του δήμου αναποτελεσματικότητα και έλλειψη διαχειριστικής ικανότητας.  

«Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης προβληματίζονται με την προσπάθεια του  δημάρχου κ. Μπουτάρη να διαχειριστεί επικοινωνιακά την παντελή έλλειψη  διαχειριστικής ικανότητας από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, την  αναποτελεσματικότητα και το κραυγαλέο αποσυντονισμό των υπηρεσιών ενός  δήμου με χιλιάδες εργαζόμενους στην αντιμετώπισης της χιονόπτωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης.  

Η «Ανοιχτή Πόλη» καλεί τον δήμαρχο να ζητήσει συγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία που  υπέστησαν.  

«Μάλιστα ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί σε περίπτωση που το  πόρισμα της ΕΔΕ που ο ίδιος παρήγγειλε για το θέμα του αποδώσει  ευθύνες. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο κ. Μπουτάρης είναι να  ζητήσει συγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για την ταλαιπωρία που  υπέστησαν και παράλληλα να διασφαλίσει την προετοιμασία και ετοιμότητα  του Δήμου σε ανάλογες καταστάσεις», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.