Skip to main content

Ανοιχτό παράθυρο για να παραστεί στον τελικό κυπέλλου ο Σαββίδης

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια όμως μια γνωμοδότηση της ΕΠΟ του ανάβει το πράσινο φως για ΟΑΚΑ

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου ο Ιβάν Σαββίδης ώστε να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», παρά το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια, αλλά είναι πιθανό να ανοίξουν οι πόρτες του «Σπύρος Λούης» για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι.

Σημειώνεται πως στα γραφεία της ΕΠΟ κυκλοφορεί γνωμοδότηση, που έχει συνταχθεί εδώ και μια δεκαετία περίπου και φέρει την υπογραφή του πρώην νομικού συμβούλου της ομοσπονδίας, Θοδωρή Κουρίδη, που αγγίζει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι εάν πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος κάποιας ΠΑΕ τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ή στα αποδυτήρια, μπορεί να δει την αναμέτρηση της ομάδας που εκπροσωπεί από τα επίσημα.

Σε αυτήν τη γνωμοδότηση αναμένεται να πατήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος πρόσφατα απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή της ποινής με τη διοργανώτρια Αρχή να παραπέμπει το θέμα στην ΕΠΟ.