Skip to main content

Ανοιχτός παιδικός σταθμός και τον Αύγουστο στο Δ. Νεάπολης-Συκεών

Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν από την 1η έως και την 31η Αυγούστου 2018, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις

Ανοιχτός θα παραμείνει ένας παιδικός σταθμός του δήμου Νεάπολης-Συκεών και φέτος τον Αύγουστο, δίνοντας τη δυνατότητα στους εργαζόμενους (και μη) γονείς να διασφαλίσουν τη φροντίδα των παιδιών τους έως το απόγευμα.

Πρόκειται για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ρήγα Φεραίου στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης, όπου, με ένα συμβολικό κόστος, μπορούν να εγγραφούν βρέφη και παιδιά προσχολικής ηλικίας από όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν από την 1η έως και την 31η Αυγούστου 2018, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις εγγραφής από την Τετάρτη 13 έως την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στους κατά τόπους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Σχετικά με τις αιτήσεις εγγραφής των ενδιαφερόμενων γονέων προβλέπονται τα εξής:

Για τα παιδιά που κατά το έτος 2017-18 φοιτούσαν σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών δεν απαιτούνται δικαιολογητικά.

Για τους μαθητές που δεν φοιτούσαν σε Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του δήμου Νεάπολης-Συκεών απαιτούνται ιατρική βεβαίωση, φωτοτυπία εμβολίων από το βιβλιάριο υγείας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Πληροφορίες:

Κοινωφελής Επιχείρηση Νεάπολης-Συκεών

Τηλ. επικοινωνίας :2313.319540, -569