Skip to main content

Το πιο μεγάλο ανθρώπινο αστέρι με 1.000 Αη Βασίληδες στον Αστερόκοσμο

Σε 23.000 τ.μ. βρίσκονται συγκεντρωμένα εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και το πιο πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα-Παρκ και 2 παγοδρόμια.

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα ανοίξει η πύλη του Αστερόκοσμου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με μια μεγάλη προσπάθεια για τη δημιουργία του πιο μεγάλου ανθρώπινου αστεριού με πάνω από 1.000 Άη Βασίληδες.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εγκαινίων, το ερχόμενο Σάββατο στις 5 το απόγευμα στη νότια πύλη της ΔΕΘ. Σύμφωνα με τους διοργανωτές στο σχηματισμό του ανθρώπινου αστεριού εκτός από τους 1.000 Άη Βασίληδες θα μπορούν να συμμετάσχει και ο κόσμος.

Σε 23.000 τ.μ. βρίσκονται συγκεντρωμένα θεματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια και το πιο πλούσιο Fun Park με 16 παιχνίδια Λούνα-Παρκ και 2 παγοδρόμια.

Ο Αστερόκοσμος, ο οποίος πραγματοποιείται υπό την διοργάνωση του Magic Park, θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες για να τους ξεναγήσει στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων έως τις 7 Ιανουαρίου.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, παιχνίδια, επιδείξεις αγωνισμάτων και ακροβατικών, face painting, συναυλίες κτλ, συνθέτουν μεταξύ άλλων το πρόγραμμα του Αστερόκοσμου.

«Ο Αστερόκοσμος είναι η ατραξιόν για την πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία έχει γίνει χριστουγεννιάτικος προορισμός λόγω του θεματικού πάρκου», επισήμανε ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo Τάσος Τζήκας, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το χριστουγεννιάτικο πάρκο δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με τις άλλες δράσεις της πόλης, αλλά συμπληρωματικά.

«Με τον φετινό Αστερόκοσμο η Θεσσαλονίκη θα εξακολουθεί να είναι το κέντρο των Χριστουγεννιάτικων εορτών όχι μόνο στη Βόρεια Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια», σημείωσε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ – Helexpo Αλέξης Τσαξιρλή, σύμφωνα με τον οποίο αναμένεται να επισκεφθούν το θεματικό πάρκο φέτος περίπου 150.000 άτομα.



Το εισιτήριο θα κοστίζει και φέτος 7 ευρώ εισιτήριο και θα συμπεριλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τις εκδηλώσεις του.

Σε κάθε πενταμελή οικογένεια το ένα μέλος της έχει δωρεάν είσοδο. Τα ΑΜΕΑ και τα παιδιά κάτω του ενός μέτρου είναι δωρεάν. Το ωράριο λειτουργίας του Αστερόκοσμου έχει ως εξής: Καθημερινές 11/12-22/12 17:00 με 22:00, Σαββατοκύριακα 11:00 με 22:00 και από 23/12-7/1 11:00 με 22:00.

Παρέχεται, τέλος, δωρεάν πάρκινγκ εντός του εκθεσιακού κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.asterocosmos.gr.