Skip to main content

Ανοίγει το μπλόκο στο αεροδρόμιο - Επιστρέφουν στα Πράσινα Φανάρια

Οι αγρότες ζητούν συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία και δηλώνουν πως ζητούν τη συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα τους.

Στις 14:00 το μεσημέρι σήμερα θα ανοίξουν και πάλι οι αγρότες την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου, την οποία είχαν αποκλείσει για 24 ώρες, από το μεσημέρι της Πέμπτης παρατάσσοντας τα τρακτέρ.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το αεροδρόμιο για εκείνο το διάστημα, διεξάγονταν μέσα από τον ιδιωτικό δρόμο του καζίνο, ωστόσο είχε προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες με πεζή διαμαρτυρία απέκλεισαν και εκείνο το δρόμο χθες το βράδυ, λίγο πριν τις επτά, για περίπου μισή ώρα, διακόπτοντας εντελώς την πρόσβαση των πολιτών από και προς το αεροδρόμιο.

«Ζητάμε συγγνώμη προς τους πολίτες για την ταλαιπωρία που προκαλέσαμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αγωνιζόμαστε για ένα δίκαιο ασφαλιστικό και φορολογικό σύστημα που να απευθύνεται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις», δήλωσε στη Voria.gr ο Χάρης Δημαρχόπουλος, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής από το μπλόκο των Πράσινων Φαναριών.