Skip to main content

Ανοίγει σήμερα το κολυμβητήριο του δήμου Παύλου Μελά

Αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, κινητικής αποκατάστασης–ΑμεΑ, aqua aerobic και κοινού.

Ξεκινά από σήμερα, Τρίτη 5 Ιουνίου, η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου δήμου Παύλου Μελά για την καλοκαιρινή περίοδο 2018, μάλιστα από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουνίου έχουν την ευκαιρία να κάνουν μικροί και μεγάλοι τις πρώτες τους βουτιές εντελώς δωρεάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου.

Το δημοτικό κολυμβητήριο διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών παρέχει ασφάλεια και προσβασιμότητα. Όπως επισημαίνει ο δήμος Παύλου Μελά, η συντήρηση και η απολύμανση έχει ολοκληρωθεί και όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί τους κολυμβητές.

Οι χρήστες του κολυμβητηρίου πρέπει να προσκομίσουν στη Γραμματεία πρόσφατες ιατρικές βεβαιώσεις που να πιστοποιούν τη δερματολογική και παθολογική καταλληλότητα.

Το Κολυμβητήριο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Περικλέους στην Άνω Ηλιούπολη και υπάρχει εύκολη πρόσβαση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τις Γραμμές 32 Α μέσω Γυμναστηρίου στάση Ιθάκης 2 και 34 Άνω Ηλιούπολη στάση Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία.

Αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν μεταξύ άλλων τμήματα εκμάθησης κολύμβησης ενηλίκων-ανηλίκων, κινητικής αποκατάστασης – ΑμεΑ, aqua aerobic και φυσικά κοινού.

Για τη φετινή περίοδο το Κολυμβητήριο θα διαθέτει και κυλικείο που θα λειτουργήσει από την ερχόμενη εβδομάδα. Από την Τρίτη 5/6 ξεκινούν και οι εγγραφές για τα τμήματα κοινού.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 - 21:30, Σάββατο 9:30 - 18:30. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 607-457, 2310 643-963.