Skip to main content

Άννα Ευθυμίου: Η πολιτική είναι μία σχέση αμφίδρομη

Η πολιτευτής της ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε εκδήλωση με στόχο την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων για τη γενική πολιτική αλλά και τα τοπικά θέματα

Εκδήλωση με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποίησε χθες η δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, σε γνωστό ξενοδοχείο στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης.

Η πολιτική της ανάλυση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στον προγραμματικό λόγο του Προέδρου της Ν.Δ., Κυρ. Μητσοτάκη, μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις του καθώς και στα τοπικά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους των δυτικών συνοικιών.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ανταλλαγή θέσεων και απόψεων τόσο για τα θέματα γενικής πολιτικής όσο και για τα τοπικά ζητήματα της πόλης μας. Οι ερωτήσεις - τοποθετήσεις όσων παραβρέθηκαν ήταν ζωηρές και άκρως ενδιαφέρουσες και ακολούθησε διάλογος γόνιμος και εποικοδομητικός. Τα κύρια τοπικά προβλήματα που αναδείχθηκαν από τη συζήτηση ήταν το μεγάλο ποσοστό ανεργίας και αποβιομηχανοποίηση της περιοχής των δυτικών συνοικιών που κοστίζει ακριβά τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους κατοίκους της.

Η Άννα Ευθυμίου τόνισε ότι: «το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ότι η πολιτική είναι μία σχέση αμφίδρομη με τους πολίτες. Ιδίως σήμερα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τους πάντες, όσοι ασχολούνται με τα κοινά θα πρέπει να είναι ακόμα πιο κοντά στον πολίτη, δίνοντας του βήμα για τα ουσιαστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».  

Την εκδήλωση τίμησαν άτομα από τον πολιτικό, πανεπιστημιακό, επιχειρηματικό χώρο αλλά και έγκριτα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί τη συνέχεια από έναν κύκλο εκδηλώσεων με στόχο τη διαδραστικότητα και την ανάδειξη των γενικών και τοπικών πολιτικών θεμάτων από την οπτική πλευρά των πολιτών.