Skip to main content

'Αννα Καραμανλή: Πονάει δόντι, κόβει κεφάλι η απόφαση Κοντονή

Για να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο και να παταχθεί η βία, απαιτείται ειλικρινής βούληση , τονίζει η υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της ΝΔ.

«Η καταπολέμηση της βίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με πρακτικές «πονάει δόντι, κόβει κεφάλι» » δήλωσε η υπεύθυνη του τομέα Αθλητισμού της ΝΔ, Άννα Καραμανλή, για την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, να διακόψει τη διοργάνωση του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι η εξυγίανση του ποδοσφαίρου δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά όλων μας, και πρέπει να βασίζεται στις αυτονόητες αρχές της Δικαιοσύνης, της διαφάνειας, της ισονομίας και της αποτελεσματικότητας.

«Το ποδόσφαιρο δεν θα εξυγιανθεί με επικοινωνιακά τεχνάσματα κενά περιεχομένου και επιβολή ποινών κατόπιν εορτής. Απαιτείται ειλικρινής βούληση για την πάταξη του φαινομένου με έμφαση στα μέτρα πρόληψης», τόνισε η κα Καραμανλή.

Είπε επίσης, ότι η ΝΔ θα στηρίξει με υπευθυνότητα κάθε προσπάθεια που θα κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αλλά θα σταθεί απέναντι σε ενέργειες εντυπωσιασμού που τελικά οδηγούν σε περαιτέρω απαξίωση του ελληνικού αθλητισμού.