Skip to main content

Ανθοέκθεση στο δήμο Κορδελιού- Ευόσμου

Από σήμερα άρχισε να λειτουργεί η ανθοκομική έκθεση στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν φυτά, λουλούδια και είδη ανθοκομίας.

Από σήμερα άρχισε να λειτουργεί η πρώτη φετινή ανθοκομική έκθεση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στο Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να προμηθευτούν φυτά, λουλούδια και είδη ανθοκομίας. Η «Ανθοέκθεση 2011», διοργανώνεται για 16η φορά από τη δημοτική αρχή, σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης, δίπλα από το δημοτικό αθλητικό κέντρο Ευόσμου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, φέτος ξεχωριστό τόνο θα δώσουν οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις, που ξεκινούν από σήμερα το βράδυ. Στις 8 μμ τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού «Μελίνα Μερκούρη» της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της ανθοέκθεσης ένα πανόραμα παραδοσιακών χορών, ενώ αύριο, την ίδια ώρα, η ορχήστρα νέων του πνευματικού κέντρου Ευόσμου θα προσφέρει στους επισκέπτες αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες Ελλήνων συνθετών. Παρόμοιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ανθοέκθεση λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 10 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα 10 π.μ. έως 10 μ.μ., από τις 2 μέχρι και τις 7 Απριλίου.