Skip to main content

Αντιδράσεις για τον εμβολιασμό από τη νέα γρίπη στα Τρίκαλα

Την έντονη αντίδραση του αντινομάρχη Υγεία, Νίκου Σακκά, αλλά και νοσοκομειακών γιατρών της περιοχής έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Υγείας για την κατάργηση των κέντρων εμβολιασμού για τη νέ
Την έντονη αντίδραση του αντινομάρχη Υγείας Τρικάλων, κ. Νίκου Σακκά, αλλά και νοσοκομειακών γιατρών της περιοχής έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργείου Υγείας για την κατάργηση των κέντρων εμβολιασμού για τη νέα γρίπη στο νομό και τον εμβολιασμό των πολιτών μόνο στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η απόφαση εγείρει πλήθος ερωτηματικών, από τη στιγμή που ο εμβολιασμός έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου και πληθαίνουν καθημερινά τα κρούσματα της νέας γρίπης στο νομό Τρικάλων, ενώ ήδη έχουν κλείσει και αρκετές σχολικές μονάδες. Σε δηλώσεις του ο κ. Σακκάς έκανε λόγο για προχειρότητα και άγνοια των παραγόντων που έλαβαν τη συγκεκριμένη απόφαση. Από την πλευρά τους οι γιατροί του Νοσοκομείου Τρικάλων σηκώνουν τα χέρια ψηλά, σημειώνοντας ότι θα δημιουργηθεί πανικός από την αναμενόμενη κοσμοσυρροή πολιτών στο Νοσοκομείο.