Skip to main content

Αντιδράσεις των κομμάτων για τα παγιδευμένα δέματα

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων προκάλεσε η σημερινή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου, καθώς και η απόπειρα αποστολής άλλων παγιδευμένων φακέλων σε πρεσβείες του Βελγίου, της Ολλανδίας και τ
Την έντονη αντίδραση των κομμάτων προκάλεσε η σημερινή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου, καθώς και η απόπειρα αποστολής άλλων παγιδευμένων φακέλων σε πρεσβείες του Βελγίου, της Ολλανδίας και του Μεξικού αλλά και στην Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας.

ΝΔ: Ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης

Την ελπίδα να επιτευχθεί ένα αποφασιστικό βήμα για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας εξέφρασε ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νικόλαος Δένδιας. «Η Πολιτεία βρίσκεται για μια ακόμη φορά ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα παραμείνει αναξιοποίητη και ότι θα επιτευχθεί ένα αποφασιστικό βήμα για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας». Παράλληλα, επισήμανε ότι η ΝΔ θα στηρίξει κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση, ελπίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει και πάλι στον «πειρασμό» της θριαμβολογίας και της μικροκομματικής εκμετάλλευσης.

ΛΑΟΣ: Παρέμβαση στις εκλογές με την απόπειρα των χτυπημάτων

«Οι πατριωτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να αντιμετωπίσουν τα σχέδια που εξυφαίνονται στο εξωτερικό και έχουν ως στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Κωστής Αϊβαλιώτης, σημειώνοντας ότι «είναι κάτι περισσότερο από εμφανές ότι η τρομοκρατία, με την απόπειρα νέων χτυπημάτων, ήθελε να κάνει παρέμβαση στις εκλογές».

ΣΥΝ: Τρομοκράτηση της κοινωνίας

Καταδίκασε τις ενέργειες από την πλευρά του, ο ΣΥΝ με σχετική ανακοίνωσή του, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνουν αιτία να χαθεί η βασική πολιτική στόχευση αυτών των εκλογών, που είναι η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου.