Skip to main content

Αντιδρούν οι Έλληνες διαιτητές: Τελευταία φορά αποφασίζετε ερήμην μας

Οι Έλληνες διαιτητές απέστειλαν μέιλ στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή τους για τον ορισμό Μπορμπαλάν στον τελικό κυπέλλου

Την έντονη ενόχλησή τους για την απόφασή του να ορίζει τον Ισπανό Φερνάντο Μπορμπαλάν στον τελικό του κυπέλλου εξέφρασαν οι διαιτητές στον Βίτορ Μέλο Περέιρα με mail που του απέστειλαν.

Με αυτό απαντούν σε εκείνο που τους είχε στείλει ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής και του επισημαίνουν ότι είναι τελευταία φορά που αυτός αποφασίζει ερήμην τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή τους:

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε της ΚΕΔ,

Σε απάντηση του email που μας στείλατε θέλουμε να σας πούμε τα εξής. Σε συνέντευξη σας τον Σεπτέμβριο του 2017, σε ερώτηση δημοσιογράφου που αφορούσε την έλευση ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναφέρατε ότι σκοπός σας είναι να ετοιμάσετε τους Έλληνες διαιτητές ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Μεσολάβησαν πολλά γεγονότα από τότε και πολλά πράγματα άλλαξαν. ΟΧΙ όμως ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι Έλληνες διαιτητές. Η τελευταία σας απόφαση να καλέσετε ξένους διαιτητές για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, δημιούργησε δυστυχώς ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια και ανησυχία στους Έλληνες διαιτητές. Θεωρούμε αυτήν ως τελευταία φόρα που μια τόσο σημαντική απόφαση λαμβάνεται έρημην μας. Θεωρούμε επίσης ότι έπρεπε να μας είχατε κοινοποιήσει την πρόθεση σας πολύ νωρίτερα.

Κλείνοντας, επειδή στην επιστολή σας μιλήσατε για εμπιστοσύνη, να είστε σίγουρος ότι από τη μεριά μας εμείς σας εμπιστευόμαστε. Οφείλετε να κάνετε και εσείς το ίδιο.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Κ' ΒΟΗΘΟΙ SUPERLEAGUE».