Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΘΑΙΩΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Οι εργασίες θα εκτελούνται επί της δεξιάς οριογραμμής και επί της κεντρικής νησίδας, από τμήμα της διασταύρωσης στη Βούλγαρη έως την έξοδο Λακκώματος

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από αύριο Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 έως και την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης των κατεστραμμένων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων (στηθαία) στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών και συγκεκριμένα επί της δεξιάς οριογραμμής (με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών) και επί της κεντρικής νησίδας (με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας) στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση με την οδό Βούλγαρη (ύψος γέφυρας Ψελλού) έως την έξοδο Λακκώματος (στο ρεύμα εξόδου).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης τις 7:00 π.μ.

Ήδη, σύμφωνα με την ΠΚΜ, έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Φωτογραφία αρχείου
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ